Kirjat

KIRKKAAT SILMÄT

Jumalalle kiitos!
Ylösnoussut ilmestyi sureville opetuslapsilleen. "Rauha teille!" Nyt on aika kuivata kyyneleet. Nyt on voimia elää taivaallista elämää taivasmaassa ikuisessa NYT -hetkessä.

Ihmiset, tähdet, maa, elementit, asiat, elämä, kaikkien aikojen kulttuurit, tapahtumat, kuolema, vahvuus, heikkous, kauneus, olennot, suuret ja pienet, mykät ja puhuvat, vanhurskaat ja laupiaat ovat Läsnäolon kantajia. Kirkkailla silmillä voit nähdä Jumalan kaikessa. Tällä on mullistavia seurauksia. Sinulla on jo toinen jalka Paratiisissa.

Elämääsi tulee avaruutta. Ota tämä juttu sananmukaisesti. Ihmiskeho, keittiö, sairashuone ovat riittävän korkeita, että taivas mahtuu niihin sen silmissä, joka on harjoittanut katsettaan. Yritä nähdä kaikki, mitä katsot sellaisena kuin se on. Siinä on salaisuus.

Kun heräät aamulla ja avaat silmät voit sanoa: "Jumala, en halua aloittaa uutta päivää ennen kuin olet ottanut sen käsiisi ja siunannut sen, päiväni tunnit, minuutit ja sekunnit. Ja parantanut silmäni niin, että voin nähdä siunauksesi." Sitten pukeudut ja menet maailmaan, joka on siunattu eikä kirottu tai hylätty tai mykkä. Maailmasi ei ole ainoastaan objektiivisesti annettu, se myös syntyy aistiesi kautta.

Silmiesi kyky nähdä luo näkyvää maailmaa. Lumikinoksessa on niin monta ihmeellistä lumitähteä, että kaupungin kaikki jalokivet eivät yllä samaan loistoon.

Yksikin hengähdys on sinulle arvokkaampi kuin kaikki maailman rahat, sillä ellet saa hengähdystä, et tee rahoillakaan mitään.

Aidossa ihmisen kohtaamisessa aavistat, että ihminen on enemmän, että hän on sielu. Hän ei ole ainoastaan tarkoitukseton sattuman tulos. Hän on helmi, joka yrittää heijastaa Jumalan rajatonta kaikkeutta.

Päivät toimet, tapahtumat, ajatukset, onnen ja epäonnen jätät illalla Jumalan käsiin, joka suojaa ne kuluttavalta tyhjyydeltä.

Kirjoita joka päivä vaikka allakan alareunaan tai erityiseen muistivihkoon sana Kiitos. Ja sen jälkeen yritä joka päivä kirjoittaa jotakin, mikä on ilahduttanut sinua. Kun vuosi on kulunut, sinulla on 365 kiitosta ja silmäsi näkevät paljon paremmin. Kiitollisuus on parasta silmälääkettä.

Hengellisyys ei ole vain kyyneleitä, se on ennen kaikkea hymyä ja naurua. Jos usko Jumalaan ei ilahduta ja lämmitä, siinä on jotain pielessä. Kiitos antaa lievitystä surullisille silmille, loistetta väsyneille ja pehmeyttä katkerille. Se parantaa näkökykyä niin, että voit nähdä sen, mitä hyvää elämä antaa sinulle. Lyhyesti sanottuna: Jos käytät näitä tippoja, elämäsi tulee valoisammaksi. Minä en ole koskaan kuullut puhuttavan kenestäkään, joka olisi käyttänyt näitä tippoja ja olisi katunut sitä.

Ajatukset Väven -kirjasta