Själen, Arkisto

Sinä olet lapsi, jolla on kultainen Jumalan helmi

Kuvittele itsesi lapseksi istumassa meren rannalla. Taivaalla paistaa kultaisen helmen kaltainen aurinko. Sen loiste kimaltelee meren pinnalla. Ole rauhassa. Lapsi on sinun sielusi. Opettele ihmettelemään. On ihme, että on olemassa maailmankaikkeus, elämä ja sinä. On ihmeiden ihme, että yleensä jotakin on olemassa. Ihmettely auttaa sulkeutunutta sisintäsi avautumaan Avoimuudelle. Ihmettely tekee sinusta enemmän ihmisen.

Tunne
Ihme on suurin, sillä se kumpuaa Elämän lähteistä - meissä ja meistä riippumatta. Jos katkeroidumme, muutumme etikaksi. Jos annamme periksi, tulemme kuin kuolleiksi. Anna siksi tilaa kaipaukselle ja ihmettelylle. Mahdotonta? Ei, ei lainkaan.

Toiminta
Päätä antaa anteeksi. Avaa suljetut kätesi ja tee jotain hyvää - vaikka se olisikin vain pientä ja kaunista. Älä väheksy yksinkertaisia asioita. Jos jatkat hyvän tekemistä, siitä voi tulla tapa.

Mietiskely
Sytytä kynttilä. Asetu ajatuksissasi kesäniitylle makaamaan.

Sydämeni lyö, Jumala on tässä, hiljaisuus vallitsee.

Kun sanot "Jumala on tässä", tartu oikean ja vasemmankäden peukaloilla ja etusormilla kultaiseen Jumalan helmeen. Hetken hiljaisuuden jälkeen, kun tunnet, että enkelit ovat laskeutuneet, sanot Jumalan ylistykseksi:

Sinä olet rajaton.
Sinä olet lähellä.
Sinä olet valo ja minä olen Sinun.

Nämä neljä merkitystä ovat tärkeimmät, mitä voit Jumalasta sanoa. Opettele sanat ulkoa ja toista niitä usein.

Hetken ihmettelyn jälkeen voit rukoilla kirkon suurimman rukouksen: Isä meidän, joka olet taivaissa. Pyhitetty olkoon sinun nimesi. Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa. Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme ja anna meille meidän syntimme anteeksi, niin kuin mekin anteeksi annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet. Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta. Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia, iankaikkisesti. Aamen

mietiskely Själen - kirjasta

Site Meter