Själen, Arkisto

Sinä olet lapsi, jolla on punainen Uhrihelmi

Istut edelleen mielikuvissasi lapsena Elämänpuussa. Ja harjoittelet tulemaan Kristuksen kaltaiseksi. Osoita hyvyyttä toisille. Löydät aarteen uskosta ikuiseen, jumalalliseen Armoon, esirukouksesta ja rakkauden täyttämästä elämästä. Se tekee sielusi kauniiksi.

Tunne
Nyt sinun tulee harjoitella Suurta Yhteenkuuluvuuden tunnetta. Jos on niin, että kuulumme yhteen, että minä olen jossain määrin sinä, niin meidän ei tarvitse niin paljon pelätä toinen toistamme. Tulee luonnolliseksi seurata Kultaista sääntöä, sillä se vastaa minun ja sinun yhteenkuuluvuudentunnetta.

Toiminta
Pyri olemaan tekemättä niin suurta numeroa sen välillä, mitä teet itsesi vuoksi ja mitä toisten. Parhaiten se onnistuu, jos "vasen käsi ei tiedä, mitä oikea tekee".

Rukouskin on toiminnan muoto, sillä siinä sydän sitoutuu käsien työhön.

Mietiskely
Istut nyt Puussa, joka on myös Mysteeri, Kirkko. Tartu toiseen punaiseen helmeen. Uhrihelmeen ja sano:
Jumala, jos voit kuulla rukoukseni:Tee minusta hyvä ihminen

Kuinka voin välittää hyvyyttä?
Voit tehdä näin: Olet istuvinasi Ristinpuussa, kukkivassa Elämänpuussa. Mikä ihanan näkymä. Näet yli koko maailman... Alat kiittää kaikesta hyvästä ja kauniista, mitä näet. Sitten pyydät suojelusta kaikille. Erityisesti rukoilet perheesi, sukusi ja ystäviesi puolesta. Suuret kiitos- ja rukousaiheet ovat varmaan sinun Salaisuuksien helmissäsi? Toimit niin kuin rukoilet.

Onko se niin yksinkertaista? On.

On ihmisiä, jotka elävät käsillään. He ajattelevat tekemällä. He ovat siunattuja. Jumala ymmärtää tällaista kieltä, hänhän on tehnyt (ainakin) maailmankaikkeuden. Me kuulumme kaikki yhteen.

mietiskely Själen - kirjasta